Schroefbladen
1.  Fabricage

Toepassingsgebieden 
Onze schroefbladen gaan de hele wereld rond. Of het nu gaat om de transport van los gestorte bulkgoederen, het vervoeren en mixen van het fijnste poeder, het maken van vijzelgemalen of schroefpalen, voor al deze apparaten heb je schroefbladen nodig met een hoge maatvastheid en van de beste kwaliteit. En dát is precies wat Van de Hout Schroefbladen.nl biedt. Wij maken schroefbladen voor de meest uiteenlopende sectoren; van de voedingsmiddelenindustrie, veevoederbedrijven tot de bouwindustrie.

Bestelling
Je bestelling kan bij ons op elk moment geplaatst worden. Dit kan heel eenvoudig via ons handige aanvraagformulier, per e-mail of telefonisch. Wij zorgen dat je binnen enkele uren een complete offerte van ons krijgt.

Materiaal
In ons magazijn hebben we alle denkbare materiaalsoorten en diktes op voorraad liggen; van normaal staal, slijtvast staal, duplex, roestvrijstaal tot domex. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van leveranciers en kunnen we altijd snel leveren. Maar ook voor bijzondere specials, zoals hitte- en zuurbestendige staalplaten, kun je bij Van den Hout Schroefbladen.nl terecht.

Snijden
Al onze schroefbladen, van vijzelblad, schroeflint, opvoerschroef tot geperforeerd schroefblad, worden door ons lasergesneden. Onze lasersnijmachine zorgt voor het meest nauwkeurige snijresultaat: netjes, strak en recht.

"Een millimeter is bij ons ook echt een millimeter."

Productie
Kleine schroefbladen of grote schroeftransporteurs, elk blad wordt door onze specialisten handgemaakt en vervolgens direct op 100% kwaliteit gecontroleerd. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om voor elke klant het perfecte schroefblad te produceren.

Levering
Zijn de gewenste schroefbladen klaar dan wordt de partij direct vakkundig verpakt voor de optimale bescherming. Afhankelijk van de grootte van de bestelling zorgen we ervoor dat elke levering beschermd en goed verpakt vervoerd wordt. Omdat Van den Hout Schroefbladen.nl alles in eigen beheer doet, zijn korte levertijden van 1 tot 2 weken gegarandeerd. Ook spoedleveringen zijn, indien nodig, mogelijk. Spoedreparaties kunnen zelfs binnen enkele uren geleverd worden.

Vraag een offerte aan